• Facebook
  • Instagram

Sedih! Tergamam!… Diberhentikan kerja. Ya Tuhan…Apa salah aku? Satu saat yang bukan mudah untuk dilalui. Sekelip mata hilang punca pendapatan dan menjadi salah satu detik paling hitam dalam hidup ku.

Sepanjang perjalanan balik rumah, air mata mengalir tak berhenti. Apa aku nak maklum pada isteri, anak-anak, pada mak-ayah. Bayangkan kalau sebelum ini ada rezeki lebih.. boleh berkongsi, sekarang hilang sekelip mata.

Anak-anak masih kecil lagi, masih bersekolah. Isteri pula tidak bekerja..mengandung pula. 2020 kenangan sungguh!.Bahana Covid-19!

Harris Suleyman

ex-engineer, terbang airlines

"Realiti kehidupan kami tidak seindah yang digambarkan sebagaimana drama popular pukul 7. Walaupun, kedua kami bekerja, namun gaji yang diterima masih tidak dapat menampung kehidupan kami anak-beranak. Sejujurnya, kami sentiasa cuba menyimpan duit, namun kebiasannya, di pertengahan bulan kami terpaksa keluarkan balik juga wang yang disimpan bagi menampung kehidupan kami sehari-hari. Kami dikategorikan sebagai miskin bandar"
Puan Masyitah & Encik Adam
Penjawat Awam
"Aduhh! Banyak pula nak pakai duit semester ni. Yer lah kita dah senior, kena duduk luar hostel dah, tak boleh nak duduk hostel lagi. Kena duduk rumah sewa, makan sendiri-sendiri. Semester ni pulak nak kena buat projek luar pula. Mana nak cekau duit nih?
Aleeya Abdullah
Pelajar Universiti
"Dunia sudah berubah, kehidupan semakin mencabar. Gaji yang diterima setiap bulan masih tidak dapat menampung kos kehidupan yang saban hari meningkat. Nilai RM50 yang ada sekarang jauh berbeza dengan nilai RM50 pada 5 tahun yang lepas."
Arina Lee
Pekerja Swasta
Rahsia sulit pengguna telefon bijak...

Dibayar SEPANJANG HAYAT!

Semua orang menggunakan perkhidmatan talian telefon TETAPI tidak semua perkhidmatan talian telefon yang digunakan boleh menjadi alat untuk mencapai KEBEBASAN KEWANGAN.

iNI BUKAN BISNES MLM 2

Inilah produk Tonewow, simkad viral yang bukan sahaja membolehkan anda membuat panggilan, SMS atau menggunakan data macam biasa sebagaimana talian telefon mainstream yang lain TETAPI MEMBOLEHKAN ANDA JUGA TERPAKSA MEMPUNYAI PENIAGAAN yang membolehkan anda menjana pendapatan berterusan (pasif) hasil daripada penggunaan talian serta pengembangan rangkaian perniagaan anda dengan modal permulaan RM10 sahaja.



Tone Wow merupakan satu program pemasaran prabayar mudah alih yang memberi pengguna peluang menikmati perkhidmatan mudah alih disamping menjana pendapatan pasif. Anda SHARE kelebihan TONEWOW kepada keluarga, rakan dan taulan dan sekiranya mereka bersetuju untuk menukar kesetiaan line telco mereka yang sekian lama kepada TONEWOW maka anda akan diberikan ganjaran atas usaha tersebut. Jom TUKAR SIMKAD ANDA! Perkenalkan kami kepada rakan atau ahli keluarga untuk menjana pendapatan setiap bulan.

KAMI ADALAH LEADER dalam memberikan servis unik program pemasaran prabayar mudah alih yang memberi penggunanya peluang menikmati perkhidmatan mudah alih disamping menjana pendapatan pasif  dengan harga yang berpatutan.

Tone Wow merupakan salah satu inisiatif terbaru Tone Group yang juga merupakan pengasas program dengan konsep yang sama di bawah jenama Tone Excel International Sdn Bhd (Tone Excel) dan Tone Plus Sdn Bhd (Tone Plus) dan telah bertapak di Malaysia  lebih dari 10 tahun.

Tone Group telah membuktikan menerusi program pemasaran uniknya, syarikat berjaya menunaikan janji untuk memberi pendapatan pasif bulanan yang berulang, sekaligus membantu meringankan beban kos sara hidup yang dihadapi oleh kita semua ketika ini.

Peluang menjana pendapatan pasif, dengan harapan kebebasan kewangan dapat dicapai oleh semua – di mana saja anda berada.

Jom daftar sekarang

Video penerangan Marketing Plan

Real Testimoni

Check out our work

Bukti pendapatan ahli-ahli Tonewow